Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

My sweet secret santa is....

  Σκέφτομαι τόση ώρα από που να το πιάσω για να κάνω μια ανάρτηση τουλάχιστον αξιοπρεπή για το μυστικό μου Άγιο Βασίλη. Τα λόγια όμως κάποιες φορές είναι φτωχά  συνεπώς θα αφήσω τα πανέμορφα δωράκια μου να μιλήσουν από μόνα τους.
    Σήμερα πήγα να παραλάβω το δεματάκι μου από το ταχυδρομείο. Το περίμενα πραγματικά με τόση λαχτάρα. Η πολύ ευγενική κυρία στο ταμείο μου λέει
      "Είναι ένα από τα πιο όμορφα δέματα που έχω δεί"
Πηγαίνει μου το φέρνει και μόλις μου το παρέδωσε σκέφτηκα πόσο συμφωνώ μαζί της. Ότι πιο προσεγμένο έχω παραλάβει ever!

Το κρατούσα στο χέρι και μου φώναζε να το ανοίξω. Αλλαααα έκανα υπομονή μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου. Στο σπίτι όμως με έπιασαν τύψεις που θα έπρεπε να χαλάσω αυτό το πανέμορφο δέμα. Έλεγα "ας το χαρώ λίγο ακόμα". Σε έναν πόλεμο τύψεων και ανυπομονησίας ξέρουμε όλοι ποιος κερδίζει.
   Θα αρχίσω από το ότι αυτό το κορίτσι σκέφτηκε το μικρό μου αντράκι και ομολογώ με συγκίνησε τόσο πολύ.

Ξεχωριστή καρτούλα για το μωρό μου




Πάμε στα της μαμάς τώρα. Σαπούνι και βάζο γυάλινο για ρεσώ με τη μέθοδο decoupage. Έχω πεί πολλές φορές πόσο θαυμάζω τα κορίτσια που μπορούν και τα καταφέρνουν με αυτή τη μέθοδο. Είναι πανέμορφα, τα λάτρεψα και εννοείτε πως βρήκαν την θέση τους στο σπίτι μου.

4ο δωράκι
Κερί με ανάγλυφο κρακελέ με easy 3d flex. Επίσης πανέμορφο.

Το οποίο ήταν σε μια επίσης πολύ προσεγμένη συσκευασία. Όπως και όλα τα δωράκια που ήταν μέσα στο δέμα. Όμορφα στολισμένα.



5ο
1 κάρτα χειροποίητη την οποία την έβαλα να διακοσμεί το δέντρο μου, καθώς επίσης και τα 2 φιογκάκια που διακοσμούσαν τα δωράκια που μου έστειλε.
 6ο
Η όμορφη καρτούλα στην οποία η Αριστέα γνωστή ως  ΠΥΡΓΟΔΕΣΠΟΙΝΑ  από το Η Ζωή Είναι Ωραία   μου γνωστοποίησε ότι είναι η Secret Santa μου.

Έχω να πω στην Αριστέα ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα πανέμορφα δωράκια που παρέλαβα. Πραγματικά με έκανε πολύ πολύ χαρούμενη.  Όπως και το αγοράκι μου.

Τέλος θα πω ένα συγχαρητήρια στην Μαριλένα από το https://marilenaspotofart.wordpress.com/ για την πανέμορφη αυτή πρωτοβουλία. Θεωρώ πως η όλη διαδικασία έκανε πολλά άτομα χαρούμενα. Μακάρι να γίνονται πάντα τόσο όμορφες διαδικασίες.

Θα ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολύ αγάπη γύρω μας και μέσα μας.

Αυτή την εβδομάδα μάλλον θα είμαι μαμά - Βέγγος γιατί έχουμε τα γενέθλια του παιδιού μου οπότε καταλαβαίνετε πως μάλλον θα ανεβάσω ανάρτηση από την άλλη εβδομάδα.


Πολλα πολλά φιλιά.




15 σχόλια:

  1. Ω έχει γενέθλια ο μικρός; Να τον χαίρεσαι μάτια μου!
    Να'ξερες πόσες φορές μπήκα και σε ¨ξεφύλλιζα" για να σε "μάθω" και να μπορώ έτσι να σκεφτώ τι θα σου έφτιαχνα! Και φυσικά δεν έχω ανεβάσει το βαζάκι στο μπλογκ που είναι γυάλινο κασπό στο μέγεθος.
    Ελπίζω να πατήσατε από κάτω την καμηλοπάρδαλη που πέφτει όταν την πιέσεις ;-) Δεν γινόταν να μην βάλω κάτι για τον χαριτωμένο σου πρίγκιπα! Θα έβαζα και σοκολάτες αλλά επειδή δεν τρώω γλυκά δεν είχα όταν σου έκλεισα το δέμα. αχαχα! Τα αγόρασα κατόπιν για τα επόμενα δέματα! Κακός προγραμματισμός !
    Πωλίνα μου χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε μέσω της Μαριλένας και της μυστικής ανταλλαγής.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ όμορφη παρουσίαση, με συγκίνησες!
    Πολλά γλυκά φιλιά !
    Καλές γιορτές να έχετε!
    @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα δωράκια. Ξέρεις είναι σημαντικό που είμαστε άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ μας κι όμως με τέτοιες όμορφες εκπλήξεις δίνουμε χαρά ο ένας στον άλλον. Χάρηκα κι εγώ πολύ. Καλές γιορτές και σε σενα.

      Διαγραφή
  2. Πωλίνα μου είναι φανταστικά τα δωράκια σου!!! Να τα χαρείς όλα καλή μου κι εσύ και το παλικαράκι σου!!! Η Αριστέα φτιάχνει πάντα πανέμορφες δημιουργίες και στολίζει εξίσου υπέροχα και ζεστά τα δεματάκια της!!! ♥♥♥ Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή σας στην ανταλλαγή μας!! Να μαστε καλά και του χρόνου να ξαναμαζευτούμε με κέφι!!
    Αχ δεν θα κουραστώ να το λέω, η δική σας χαρά είναι διπλή για μένα!!! Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία και χαμόγελα στα σπίτια μας!!
    Φιλάκια πολλά!! 🎄😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία. Θα χαρώ να συμμετάσχω σε οτιδήποτε αντίστοιχο. Καταλαβαίνω πως η ανταλλαγή πήγε πολύ καλά και φαντάζομαι θα είσαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ο Θεός να σε έχει καλά που παίρνεις πρωτοβουλίες τέτοιες που ζεσταίνουν τις καρδιές τόσων ανθρώπων. Καλές γιορτές για όλους μας και ελπίζουμε όλοι σε έναν πιο επιεική χρόνο.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ άσωτε. Εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα. Πολύ όμορφες γιορτές με υγεία και αγάπη. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι η δύναμη όλων μας.

      Διαγραφή
  4. Αυτες οι μυστικες ανταλαγες δωρων μεταξυ αγνωστων Πολίνα μου που με τον καιρό γινοντε φιλοι εξ αποστασεως βεβαια.. καμια φορα γνωριζονται και απο κοντά..!!Το μυστικο σου ταιρι ήταν το καλυτερ που σου ετυχε... το Αριστακι μας ειναι απο τα καλύτερα παδια της γειτονιας μας..και οτι κανει το κανει με αγαπη και υπερπαραγωγή λεμε...να τα χαρεις τα δωρακια σου με το καλο και του χρονου να παρεις μερος Πολινα μου να περασεις τις πιο χαρουμενες γιορτες σου.. να τα εκατοστησει και το αγορακι σου... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ.. με πολύ γεια πολύ αγαπη και παρα πολλα χαμογελα... φιλακιαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως στην παρθενική μου εμφάνιση στην ανταλλαγή δώρων, ήμουν τυχερή για το ταίρι μου και εννοείται πως θα κρατήσω το όμορφο παράδειγμα της Αριστέας για τα επόμενα events.
      Ευχαριστώ Σμαραγδάκι για τις όμορφες ευχές. Ανταποδίδω. Ότι μα ότι επιθυμεί η καρδιά σου να το βρεις μπροστά σου το νέο έτος. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή

  5. *./ * \ .*
    .*♫*.
    , • ‘*♥* ‘ • ,
    ‘*• ♫♫♫•*’
    ‘ *, • ‘ ♫ ‘ • ,* ‘
    ‘ * • ♫ *♥* ♫• * ‘
    * , MerryXmas’ • , *

    Καλά Χριστούγεννα να χεις Πωλίνα μου!! Εύχομαι υγεία, αγάπη και χαρές στο σπιτικό και την οικογένειά σου καλή μου!! Να περάσεις πολύ όμορφα!! Σε φιλώ!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχομαι να περασες πολύ όμορφα Χριστούγεννα Μαριλένα και εύχομαι με το καλό να μπει το νέο έτος. Μια χρονιά χαρούμενη όπως την επιθυμείς.

      Διαγραφή
  6. Φίλη μου Χρόνια Πολλά !Όταν γεννιέται ο Χριστός γεννιέται μαζί Του και η ελπίδα για ένα κόσμο χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, φωτεινά και χαρούμενα. Μόνο υγεία και αγάπη. Αν έχουμε αυτά, εχουμε τα πάντα.

      Διαγραφή
  7. Πωλίνα, πόσο γενναιόδωρος ο Άγιος Βασίλης σου! Και τρυφέρός και χρυσοχέρης!
    Ένα πανέμορφο δέμα με πανέμορφα δωράκι από τα χέρια της Αριστέας!
    Να τα χαρείς όλα και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε, με τη βοήθεια της Μαριλένας!
    Καλή χρονιά, κορίτσι! Όπως την ονειρεύεσαι! Να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου, να χαίρεσαι τον πρίγκιπά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς. Πράγματι το δώρο μου ήταν υπέροχο. Και του χρονου να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε.

      Διαγραφή
  8. Υπέροχα δωράκια! Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανα-παίξουμε! Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή