Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Περί καθαριότητας....και οργάνωσης.

   Πόσες φορές ανοίξατε τις ντουλάπες σας και σας έπιασε πονοκέφαλος; Η μπήκατε στη κουζίνα και ήταν σαν βομβαρδισμένη; Ή όλο το σπίτι ήταν ένα αχούρι? Έχω δει κατά καιρούς στο διαδίκτυο σπίτια οργανωμένα και δεν ξέρω αν πρέπει να ζηλεύω την τόση τακτικότητα ή να φρικάρω με αυτή.  Σε ότι αφορά ντουλάπες μάλλον το ζηλεύω λιγάκι. Είτε στην κουζίνα, είτε στα υπνοδωμάτια.

Οργάνωση ντουλάπες ρούχων - υπνοδωμάτιο








Οργάνωση μπάνιου





Οργάνωση κουζίνας










Όσο τα βλέπω θέλω να τρέξω να εφοδιαστώ με όλα αυτά τα κουτάκια, τάπερ και ότι άλλο για αποθήκευση και να οργανώσω την κουζίνα μου κάπως καλύτερα. Γιατί τα ντουλαπάκια του υπνοδωματίου τα έχω ήδη οργανώσει.

Εσείς πως τα πάτε με την οργάνωση?




4 σχόλια:

  1. Αυτήν την ανάρτηση μου την αφιερώνω Πωλινα!!! Χάχα!!! Τα οργανωμένα ντουλάπια είναι ένα όνειρο που έχω να δω από το 2012 και μετά την έλευση της Αναΐς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε το ίδιο όνειρο, ειδικά της κουζίνας γιατί στο υπνοδωμάτιο τα έχω καταφέρει λιγάκι.

      Διαγραφή
  2. Ομολογώ πως δεν την έχω και τόσο την οργάνωση, αλλά το παλεύω, γιατί αλλιώς, αν την παραμελήσω, θα επικρατήσει το απόλυτο χάος στο σπίτι. :)

    Προσπαθώ να μάθω και στα παιδιά να είναι οργανωμένα με τα προσωπικά τους αντικείμενα, γιατί νομίζω πως από μικρός μαθαίνει κανείς να είναι οργανωτικός.

    Πολύ όμορφες και χρήσιμες οι φωτο- προτάσεις σου!

    φιλιά
    Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα με τόσα ζουζούνια χρειάζεται Αλεξία μου. Όσο για τα παιδιά συμφωνώ απόλυτα. Από παιδιά πρέπει να μάθουν να είναι υπεύθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή