Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αναζητώντας ιδέες για το μπαλκόνι μου...!

   Καλή Σαρακοστή σε όλους. Έκανα την βόλτα μου στα αγαπημένα blogs και είπα να κάτσω στο τέλος της ημέρας να καθίσω με την ησυχία μου να κάνω κι εγώ την δική μου ανάρτηση. Γεμάτες οι μέρες ξανά. Όμορφο τριήμερο. Σάββατο ξεκούραση και ύπνο μιας και το παιδί Σαββατοκύριακα οι γιαγιάδες το μοιράζονται. Κυριακή pizza night με τους κουμπάρους μου. Φάγαμε τόσο που φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά. Έκανα και τόσο κόπο να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αλλά δε βαριέσαι. Διάθεση να έχω και θα φύγουν. Καθαρά Δευτέρα πάλι τραπέζια, πάλι μαγειρέματα, για βόλτα ούτε λόγος. Ο καιρός δεν μας έκανε τη χάρη. Αλλά και πάλι πολύ ωραία ήταν. Είδα όλα τα κορίτσια που φτιάξανε την κυρά Σαρακοστή και μετάνιωσα που δεν έκανα. Αλλά του χρόνου πρώτα ο Θεός θα την φτιάξω μαζί με τον γιόκα μου.
    Τώρα μετά από όλα αυτά περιμένω την άνοιξη. Τον ήλιο, τις βόλτες στην εξοχή, να φτιάξω τις γλάστρες μου και γενικά το μπαλκόνι. Απωθημένο το έχω το μπαλκόνι. Στα προηγούμενα σπίτια δεν είχα την τύχη να έχω, ενώ σ' αυτό όρεξη να έχω να φτιάχνω και επειδή συνηθίζω να αγοράζω λίγα λίγα όσα θέλω για κάτι που σκέφτομαι(μην ξεφύγουμε και από τον προυπολογισμό), μπήκα κλασσικά στο google ,πάτησα balkony decoration και μου έβγαλε τόσο όμορφα μπαλκόνια. Ορίστε μερικά:
























Εννοείτε όπου πολλά χρώματα είμαι εγώ. Είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω! 
Εσάς ποιο μπαλκονάκι σας αρέσει απ' όλα αυτά? 

Φιλιά
Polina

4 σχόλια:

  1. Πω πω... φωτιές μου ανάβεις... Σκέφτομαι να αρχίσω την ανακαίνιση από τώρα ώστε να είμαι έτοιμη όταν θα μπορούμε να βγαίνουμε έξω και τώρα με έβαλες να ψάχνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Μάρθα μου. Ψάχνω από το πρωί ότι χρειάζομαι και όλο και κάτι άλλο μου αρέσει και προσθέτω στη λίστα.

      Διαγραφή
  2. Καλή Σαρακοστή Πωλίνα μου!! Αχ! Κι εγώ θέλω να φτιάξω την αυλή μου, μόλις ζεστάνει λιγάκι ο καιρός... Καλές δημιουργίες εύχομαι!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Σαρακοστή και σε σένα Ειρήνη μου. Άντε να φτιάξει επιτέλους ο καιρός να δημιουργήσουμε κι εμείς.

      Διαγραφή