Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μια αγαπημένη μέρα με το παιδί μου...!

   Από τότε που έγινα μαμά όλες οι μέρες με τον βασιλιά μου είναι υπέροχες, αγαπημένες και ευτυχισμένες. Ότι μα ότι και να έχω μέσα μου απλά τα ξορκίζει το πρόσωπό του, οι γκριμάτσες του, η μυρωδιά του, ΌΛΑ. Η πιο ευτυχισμένη, η μέρα που γεννήθηκε. Άλλη μία όταν μου τον έφεραν στο δωμάτιο και μου είπαν ότι είναι απόλυτα υγιής. Την ίδια μέρα μου έσφιξε το δάχτυλο με τα μικρά μικρά χεράκια του.
Ύστερα στο σπίτι. Κάθε μέρα μαγική. Περνώντας οι μέρες με κάνει πιο ευτυχισμένη. Δεν σταματώ να τον φωτογραφίζω. Δεν θέλω να χάσω ούτε μια στιγμή. Θέλω να τις αποθανατίσω όλες. Όταν είναι χορτάτος και έχει κάνει το μπανάκι του γλαρώνουν τα μάτια του και σκάει αυτό το χαμόγελο που με τρελαίνει. Όταν είναι ξύπνιος θέλει αγκαλιές, φιλιά και παιχνιδάκια.

Πως να ξεχωρίσεις μόνο μία. Φαντάζομαι για όλες τις μαμάδες κάθε στιγμή είναι μαγική. Πόσο μάλλον για μια κοπέλα που μόλις ανέλαβε αυτό τον Θεϊκό ρόλο.
Ανυπομονώ βέβαια να έρθουν και οι μέρες που θα πηγαίνουμε στα πάρκα, θα γιορτάζουμε γενέθλια, αν και τα γενέθλιά του από μόνα τους είναι μια τεράστια γιορτή μιας και είναι Χριστουγεννιάτικος. Προς το παρόν θέλω να ρουφήξω κάθε δευτερόλεπτο μέχρι να έρθουν αυτές οι όμορφες μέρες.
Μια επίσης ευτυχισμένη μέρα ήταν η σημερινή που ήρθα σπίτι μας και ετοίμασα το δωμάτιό του. Είμαι λίγο προληπτική και στο καινούριο μας σπίτι το δωμάτιό του το άφησα τελευταίο. Οπότε έφτασα σήμερα και το έφτιαξα. Δεν έβαλα ήρωες στους τοίχους, δεν είναι όλο μπλέ και αυτό γιατί θέλω όταν το κάνουμε να διαλέξει εκείνος τον ήρωά του και ότι άλλο θέλει στο δωμάτιό του όταν θα έχει κάποια άποψη.
Μην κοιτάτε το ροζ χρώμα. Είναι που θα κοιμάται η μαμά για λίγο στο δωμάτιό του και αν και τριαντάρισε δεν μπορεί χωρίς το ροζ χρώμα στο οπτικό της πεδίο. 
 Όπως βλέπετε δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία μέρα γιατί απλά όλες είναι πια χαρούμενες μέρες. 
Ελπίζω την κάθε μέρα μαζί του να την ζω τόσο ευτυχισμένα όσο τώρα και να χαρίσω και σ' αυτόν τόσο ευτυχισμένες μέρες όσο εκείνος χαρίζει σε μένα.

Με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στο λινκ πάρτυ της Εύης.

Φιλιά

Polina


18 σχόλια:

  1. Σου το εύχομαι ολόψυχα, Πωλίνα μου, πάντα να ζεις τέτοιες ευτυχισμένες στιγμές με το παιδάκι σου...

    μοναδική ευλογία και ευτυχία η μητρότητα.

    υπέροχο το κείμενό σου

    Αλεξία
    (από το πάρτυ της Εύης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό Αλεξία μου. Η λέξη ευλογία είναι η καλύτερη περιγραφή.

      Διαγραφή
  2. Αχ και πάλι αχ.. Κάθε μέρα είναι γιορτή με τα παιδιά μας- ακόμα και οι δύσκολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι σίγουρη πως κάθε μέρα μπορεί να είναι γεμάτη τέτοιες στιγμές γιατί αυτά τα πλασματάκια είναι μοναδικά. Εμένα σε λίγο κλείνει τα δύο και ακόμη δεν τον χορταίνω!!!
    από το link party του mama's'n'papa's

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το χαίρεσαι το μωρό σου. Τίποτα σαν αυτά τα πλάσματα. Μέχρι να το ζήσει κανείς ούτε καν πλησιάζει η φαντασία του.

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια αναρτηση!!! Ερχομαι απο τ λινκ παρτυ του mama n papas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο όμορφα λόγια!
    Πόσο σε νιώθω!
    Μου θύμισες τις δικές μας πρώτες μέρες! Παρ'ότι είναι μόνο 2 χρόνια πίσω μου φαίνονται ήδη μακρινές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχες και μαγικές οι πρώτες μέρες με το μωράκι σου. Ρούφηξε τες μέχρι την τελευταία σταγόνα! Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, πιο δυνατός έρωτας! Καλημέρα και καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, Έχεις βλογκο βραβείο. Περισσότερες λεπτομέρειες εδω:
    http://www.mommywiki.gr/2015/02/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σε βρίσκω Πωλίνα μου και σε μία τόσο υπέροχη εποχή για σένα! Να σου ζήσει και να τον βλέπεις πάντα ευτυχισμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σου ζήσει το μωράκι σου!! Εύχομαι να είναι πάντα γερό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή